strategisch button 5KB

Strategisch

voordelige website pakketten.

Joymeda is een vooruitstrevende en dynamische bureau voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites met voordeligste website pakketten.

Elementor install

Je eigen Website-ontwikkeling. Wij installeren WordPress met Elementor pro plugin. Je gaat zelf je ontwerp maken. wij ondersteunen Op basis van zelfredzaamheid. Je doet ook de onderhoud zelf. dit kan vanaf 90 euro per jaar. database en mail adressen maken wij voor je aan. gelijk aan de slag

Reclamecampagne

campagnes kunnen ook een zeer effectief marketinginstrument zijn voor het promoten van producten en diensten. We bieden een volledig beheerde campagneservice die inhoudt dat u zoekwoorden onderzoekt, inhoud voor advertenties schrijft en de hele campagne opzet en beheert.

Wij bieden betaalbare website ontwerp aan. Voor kleine en middelgrote bedrijven in Groningen en het hele land. Website-ontwerp is een proces van verbeeldingskracht gecombineerd met specifieke projectvereisten en doelstellingen om ideeën te creëren.

Copywriting

Copywriting is een belangrijke factor als het gaat om de effectiviteit van een marketingcampagne. Een goed geschreven stuk inhoud dat wordt gebruikt in marketingcommunicatie helpt het publiek te betrekken en draagt ​​zo bij aan het succes van een campagne.

SEO

Wij zijn een betaalbaar SEO-bedrijf in Groningen. SEO is een van de belangrijkste tools van een online marketingcampagne. SEO is een marketingdiscipline die websites helpt een betere zichtbaarheid te krijgen in organische zoekresultaten.

Social Media

We helpen MKB ook bij het opzetten en beheren van accounts, profielen en campagnes voor sociale media om verkeer te genereren, de naamsbekendheid te vergroten en het publiek te betrekken. Social media is het afgelopen decennium enorm gegroeid. Dus voor elk bedrijf om succesvol te zijn.

install

90,- per jaar

Je eigen Website-ontwikkeling. Wij installeren WordPress met Elementor pro plugin. Je gaat zelf je ontwerp maken. wij ondersteunen Op basis van zelfredzaamheid.

Optioneel 

VPS Hosting & service 

free Elemento PRO

Vanaf 

7.5,-

p.m.

Basic

 vanaf 

€ 500

Wij bouwen basic wordpress website voor 500 euro. Jij levert je content aan waarna we samen een design zoeken die bij je past. Wij bouwen basic  website voor 500 euro. 

Optioneel 

VPS Hosting & service 

Elementor PRO

Vanaf 

12,-

p.m.

Custom

 vanaf 

€ 1000

Wij bouwen custom wordpress website voor 1000 euro. Wij geven je advies over de structuur, indeling en inhoud van de website.  We ontwerpen en bouwen de functionaliteiten geheel op maat voor je. 

Optioneel 

VPS Hosting & service 

Elementor PRO

Vanaf 

12,-

p.m.