strategisch button 5KB

Strategisch

Merkstrategie bureau

in Groningen

Reclame strategie

Durf te specificeren

Om de juiste doelgroep te kunnen bepalen voor jouw onderneming zullen we de juiste strategie moeten bepalen. Op de meeste markten is er al een overvloed van aanbieders, producten en/of diensten. Om op te vallen moet je onderscheidend zijn en daar kunnen wij bij ondersteunen. Wij zijn creatief maar bovenal relevant en functioneel, samen gaan we het marketingplan en de strategie bepalen.

online of offline

marketingplan

Of het nu gaat om online of offline marketing, meestal zijn er bepaalde momenten dat je extra wil opvallen of juist subtiel aanwezig wil zijn. Samen bepalen we de beste strategie. Bij het maken van een online marketingplan maken we ook gebruik van een “ SEO” zoekmachine ter bevordering van de optimalisatie. Dit kan een bijdrage leveren bij het verkrijgen van die felbegeerde eerste plaats in de ranking van Google. Ook wanneer er sprake is van zogenoemde omleidingen hebben we de juiste kennis in huis om jouw online vindbaarheid te verbeteren.

Daarnaast kan het inplannen van nieuwsbrieven per mail belangrijk zijn hierbij is timing vaak cruciaal. Ook bij omleidingen hebben we de juiste kennis in huis om je online vindbaarheid duurzaam te verbeteren.

Joymedia

Social Media Management

Daarnaast kan het inplannen van Social , Mailing, nieuwsbrieven belangrijk zijn. Hierbij is timing vaak cruciaal. Samen bepalen we wanneer jij jouw wanneer uitingen het best geplaatst kan worden. voor maximaal effect.