Social media bureau

Online marketingdiensten

We laten uw bedrijf groeien door nieuwe klanten voor u te vinden via zoekmachines en sociale media-netwerken.

Zodat  wij kunnen de juiste SEO waarde kunnen toekennen.

Van planning tot toepassing, een transparante en kwantificeerbare aanpak met het gevolg dat dat elke cent van uw budget wordt besteed met ROI in gedachten. Reclame die omzet zorgt is niet duur.

Neem contact met ons op om erachter te komen hoe we uw bedrijf kunnen laten groeien, zoals zoveel anderen, en uw volledige digitale marketingpotentieel kunnen bereiken.

Gespecialiseerd in het helpen van bedrijven met SEO, sociale media.

Doe het

Sociale media is een integraal onderdeel bij het bouwen van een merk in de digitale wereld waarin we leven. Wij gebruiken onze up-to-date kennis van de steeds veranderende platforms. Onze expertise is storytelling in combinatie met de kennis over menselijk gedrag. Wij weten hoe we jouw merk onder de aandacht te brengen.

Betaalde sociale media

Betaalde social media is een fundamenteel onderdeel van elke social media-strategie. Onze experts zorgen ervoor dat uw content op het juiste moment, op de juiste plek en door de juiste mensen wordt gezien.

Beheer van sociale media

Ons creatieve en sociale team beheert uw sociale aanwezigheid, zodat jij tijd hebt om jouw bedrijf te runnen. We zijn thuis in tone-of-voice en merkbeheer. Jouw merk is bij ons in goede handen.

Strategie voor sociale media

Bepaal wat je wilt bereiken en hoe je daar gaat komen. We werken samen om jouw bedrijfsdoelen te identificeren en een solide socialemediastrategie op te zetten om zo de gewenste resultaten te behalen.

wij maken de juiste SEO content

Juiste SEO content is geschreven voor de bezoeker en niet voor de zoekmachine. Wij schrijven over de juiste onderwerpen. De inhoud moet relevant zijn voor de bezoeker, want anders zal Google je website op den duur minder SEO waarde toekennen.

Waarom heeft uw bedrijf social media bureau nodig?

De social media-pagina’s van een merk zijn de op een na meest geraadpleegde bron wanneer mensen onderzoek doen naar een nieuw merk . Het is ook voor 44% van de mensen de belangrijkste informatiebron. Social media voor bedrijven is meer dan het delen van de teamlunch van gisteren op Instagram. Het is een krachtige manier om een herkenbaar merk op te bouwen, op persoonlijk niveau in contact te komen met uw gemeenschap en nieuwe klanten te genereren via betaalde advertenties.De gemiddelde dagelijkse tijd die op sociale media wordt doorgebracht is 116 minuten per dag en 21% van de consumenten koopt eerder bij merken die ze op sociale media kunnen bereiken. Die jouw klanten zijn, dus dat is waar jij ook zou moeten zijn. Joymedia behandeld alle aspecten van sociale media voor bedrijven inclusief strategie, creatieve, betaalde media, communitybeheer, campagnes en nog veel meer onze belangrijkste doelstelling is altijd return on investment. Voor ons gaat social media over twee dingen namelijk merkopbouw op de lange termijn en resultaten op de korte termijn. Wanneer deze twee naadloos op elkaar aansluiten gebeurt er magie! We hebben samengewerkt met kleine start-ups tot grotere bedrijven. We hebben geholpen bij het definiëren van hun marketingstrategieën voor sociale media, het implementeren van creatieve campagnes en het bereiken van bedrijfsdoelen. We werken in verschillende branches van voedingsindustrie maar ook cafés en restaurants tot e-commercemerken en festivals . Elk bedrijf is anders, dus elke strategie voor sociale media moet ook anders zijn hiervoor zijn geen standaard sjablomen. Of je nu net begint of de weg kwijt bent op social media, wij kunnen advies geven, ondersteuning bieden of het helemaal overnemen om je socialmedia voor je te laten werken zoals het hoort. “return on investment”