strategisch button 5KB

Strategisch

Responsive webdesign kosten

Wij bouwen een responsive webdesign. De prijzen zijn vanaf €1000 euro. Dan bent u in twee dagen online. We volgen veranderingen in trends en richtlijnen op de markt. Wij voltooien projecten met behulp van de allernieuwste standaarden op responsive technology. Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij wij als ontwerpers streven naar een optimale webervaring voor een breed scala aan web gerelateerden apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive webdesign schaalt mee met de afmetingen van ieder mogelijk scherm. dit op een basis van de beste groene webhosting van Nederland. iederdag bereikbaar. we lossen alle problemen snel op.

3 ontwerpen

5 Pagina’s

Voor elk apparaat

Vindbaarheid

Antivirus

3 Correctieronde

Elementor pro service

Onze groene hosting wordt volledig beheerd zonder dat je zelf technische kennis nodig hebt. Wij doen het allemaal voor u. Onze responsive webdesign kosten zijn vanaf 500,- euro dan heeft u ook volledige basis website. 

Basic

 vanaf 

€ 1000

Wij bouwen basic wordpress website voor 500 euro. Jij levert je content aan waarna we samen een design zoeken die bij je past. Wij bouwen basic  website voor 500 euro. 

Optioneel 

VPS Hosting & service 

free Elemento

Vanaf 

15,-

p.m.

Basic

 vanaf 

€ 1000

Wij bouwen basic wordpress website voor 500 euro. Jij levert je content aan waarna we samen een design zoeken die bij je past. Wij bouwen basic  website voor 500 euro. 

Optioneel 

VPS Hosting & service 

Elementor PRO

Vanaf 

15,-

p.m.

Custom

 vanaf 

€ 1200

Wij bouwen custom wordpress website voor 1000 euro. Wij geven je advies over de structuur, indeling en inhoud van de website.  We ontwerpen en bouwen de functionaliteiten geheel op maat voor je. 

Optioneel 

VPS Hosting & service 

Elementor PRO

Vanaf 

15,-

p.m.

Hosting & Service

Onze hosting Design Basis pakket

Wij bieden dit pakket aan omdat we hoge kwaliteit willen leveren tegen een gunstige prijs.

Betaalbare en krachtige Virtual Private Servers.

Onze hosting design pakketten:
Webhosting vanaf slechts € 9,- per maand.
Onze hosting wordt volledig beheerd zonder dat je zelf technische kennis nodig hebt. Wij doen het allemaal voor je. We upgraden onze servers naar de nieuwste stabiele releases van MySQL en PHP zodra deze beschikbaar zijn. Wij maken gebruik van  toegewijde webservers met uitstekende prestaties voor bedrijfskritische en veeleisende webapplicaties. De goedkoopste responsive webdesign kosten in Nederland 

Onderhoudspakketten en Prijzen

Of je nu op zoek bent naar een maandelijks of jaarlijks onderhoudsplan voor je website. We hebben onze onderhoudspakketten ontworpen om aan al je webonderhoudsbehoeften te voldoen. 

Hosting & Service

15,-
per maand
 • 1 contactmoment p.j.
 • Plug-in update
 • Onbeperkt support
 • Elementor

 

Elementor is een visuele paginabuilder die de “Drag and Drop” -functie biedt waarmee u eenvoudig aangepaste lay-outs op website kunt maken zonder enige kennis.

Hosting & Service​

35,-
per maand
 • 6 contactmomenten p.j.
 • Goed voor 10 uur p.j.
 • Plug-in en thema-update
 • Teksten en foto's update
 • SEO optimalisatie basic
 • Installeren en instellen
 • Elementor Pro
Popular

Joymedia verdiend niet aan wat u betaald aan hosting en VPS kosten. Daarnaast betalen wij ook de licentie kosten van Elementor Pro. Wij kopen deze licenties groot en voordelig in.

Hosting & Service

120
Per maand
 • 12 contactmomenten p.j.
 • Goed voor 35 uur p.j.
 • Plug-in en thema-update
 • Teksten en foto's update
 • SEO optimalisatie
 • Social media strategie
 • Analytics reporten
 • zoekwoorden analyse
 • Elementor pro

We maken ook pakketen op maat

 Combinatiekorting is alleen mogelijk met onze Hosting & Hybrid webservers.

Onderhoudspakketten

Met de onderhoudspakketten nemen wij tegen een gereduceerd tarief het onderhoud uit handen. Zo kun jij zelf de nadruk leggen op je eigen specialiteit. Het voordeel is dat al je onderhoud omtrent je website geregeld is. Dit is voordeliger dan ons losse uur tarief. De uren die wij niet besteden spaar je per jaar op. Onze ervaring is dat klanten enthousiast beginnen. Met onze onderhoudspakketten bereik je meer in minder tijd. Het is namelijk zo dat een site die niet onderhouden wordt automatisch door zoekmachines zoals Google lager gewaardeerd wordt en een veel lagere positie in ranking zal krijgen.

Wij experimenteren met content en inhoud zo komen wij op inzichten die op SEO (Google ranking) gebied zeer waardevol zijn. Wij hebben ervaring en kennis over wat wel en niet werkt. Virtual Private Server ook wel VPS genoemd. VPS-webservers zijn betaalbare, krachtige Virtual Private Servers, die volledig op maat gemaakte en beheerde systemen VPS-webservers draaien. Daarnaast betalen wij ook de licentie kosten van Elementor Pro. Elementor Pro is een visuele paginabouwer die de “Drag and Drop” -functie biedt waarmee u eenvoudig aangepaste lay-outs op website kunt maken. Wij kopen licenties groot in waardoor we de kosten zo laag mogelijk houden. Joymedia verdiend niet aan door jou gemaakte kosten op hosting.

Profiteer van speciale bronnen en de nieuwste virtualisatie-technologie met onze revolutionaire hybride servers. Krijg gegarandeerde resources en hoogwaardige hardware voor een uitzonderlijke prijs. Met onze techniek zijn wij in staat alles up to date te houden. De webhosting van Joymedia veilig, snel en stabiel met een uptime van 99,9%.