strategisch button 5KB

Strategisch

Expert 3000

Wij bouwen expert wordpress website  geheel op maat  voor 3000 euro.  We geven advies over de structuur, indeling en content van de website. Jouw visie is onze implementatie. Wij laten strategeie, programeren, visie en design samen komen. 

Wij bieden weboplossingen voor elke onderneming groot of klein. Wij leveren ” back and forth”  dienstverlening van input tot output.  Onze kennis gecombineerd met jouw visie. Wij zien onze klanten als volwaardige strategische marketing partners. 

Zorgvuldig ontworpen

Codeer magie met aandacht voor detail.

Het is voor je website essentieel dat een bezoeker naar je startpagina gaat. De meeste bezoekers beslissen binnen de eerste tien seconden of ze op de juiste plaats zijn. Aandacht voor detail is dus van cruciaal belang. Het web-ontwerpproces om een succesvolle website te bouwen vereist een aantal factoren waarmee rekening gehouden moet worden. Wij luisteren naar jouw ideeën en visie omtrent het eindproduct. Vervolgens nemen we die visie en plannen we zorgvuldig de uitvoering hiervan. Onze creatievelingen en ontwerpers bedenken een lay out en het kleurenpallet wat het beste past bij je onderneming. Vervolgens laten onze codeerders deze ideeën werkelijkheid worden. De eerste versie van je website wordt dan aan je gepresenteerd en indien nodig bijgesteld. Vervolgens wordt de website volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines om te indexeren. Wij testen op alle belangrijke browsers en apparaten om ervoor te zorgen dat elke bezoeker de site precies ziet zoals deze bedoeld is. Voordat we de nieuwe website uitbrengen stellen we de zoekmachines op de hoogte en vragen we om een eerste 'crawl' en zorgen we ervoor dat al zijn aspecten voldoen aan de gestelde wetgeving.

3 ontwerpen

10 Pagina’s

Voor elk apparaat

Vindbaarheid ⋆⋆⋆

Antivirus

4  Correctieronde

webshop

SEO

Expert

 vanaf 

€ 3000

Wij bouwen expert wordpress website voor 3000 euro.Wij geven je advies over de structuur, indeling en inhoud van de website en ontwerpen en bouwen de functionaliteiten geheel op maat voor je.

Optioneel 

VPS Hosting & service

Elementor PRO

Vanaf 

15,-

p.m.

Custom

 vanaf 

€ 1000

Wij bouwen expert wordpress website voor 1000 euro. Jij levert de content aan. Ontwerpen wij in overleg een uniek webdesign, die aansluiting vindt bij je marktsegment.en strategie

Optioneel 

VPS Hosting & service

Elementor PRO

Vanaf 

12,-

p.m.

Basic

 vanaf 

€ 500

Wij bouwen expert wordpress website voor 500 euro. Jij levert je content aan waarna we samen een Design zoeken die bij je past. sss Wij hebben dit pakket gemaakt omdat we hoge kwaliteit kwaliteit

Optioneel 

VPS Hosting & service

Free Elementor 

Vanaf 

9,-

p.m.

Hosting & Service

Onze hosting design expert pakket VPN hosting & Service.

Wij hebben dit pakket gemaakt omdat we hoge kwaliteit diensten willen leveren tegen lage prijs.   

Onze hosting design pakketten: Expert webhosting vanaf slechts € 15,- per maand.
Onze hosting wordt volledig beheerd, zodat u nooit enige technische kennis nodig heeft. We doen het allemaal voor je.

We upgraden onze servers naar de nieuwste stabiele releases van MySQL en PHP plus Elementor PRO zodra deze beschikbaar zijn

We hebben de volgende webserver-opties beschikbaar:
Toegewijde webservers
Uitstekende prestaties voor bedrijfskritische, veeleisende webapplicaties

VPS-webservers
Betaalbare, krachtige Virtual Private Servers. Volledig beheerde, volledig op maat gemaakte systemen109

Onderhoudspakketten en Prijzen

We hebben onze onderhoudspakketten ontworpen om aan al je web onderhoudsbehoeften te voldoen, of je nu op zoek bent naar een maandelijks of jaarlijks onderhoudsplan voor de website.  

Hosting & Service​

15,-
per maand
 • 4 contactmomenten p.j.
 • Goed voor 5 uur p.j.
 • Plug-in en thema-update
 • Teksten en foto's update
 • SEO optimalisatie basic
 • Installeren en instellen
 • Elementor Pro

Hosting & Service​

50,-
per maand
 • 9 contactmomenten p.j.
 • Goed voor 16 uur p.j.
 • Plug-in en thema-update
 • Teksten en foto's update
 • SEO optimalisatie basic
 • Installeren en instellen
 • Elementor Pro
Popular

Hosting & Service

160
Per maand
 • 24 contactmomenten p.j.
 • Goed voor 60 uur p.j.
 • Plug-in en thema-update
 • Teksten en foto's update
 • SEO optimalisatie
 • social media strategie
 • Analytics reporten
 • zoekwoorden analyse
 • Installeren en instellen
 • custom cms

 Combinatiekorting is alleen mogelijk met onze hosting pakketten

Onderhoudspakketten

Met de onderhoudspakketten nemen wij tegen een gereduceerd tarief het onderhoud uit handen. Zo kun jij zelf de nadruk leggen op je eigen specialiteit. Het voordeel is dat al je onderhoud omtrent je website geregeld is. Dit is voordeliger dan ons losse uurtarief. De uren die wij niet besteden spaar je per jaar op. Onze ervaring is dat klanten enthousiast beginnen. Met onze onderhoudspakketten bereik je meer in minder tijd. Het is namelijk zo dat een site die niet onderhouden wordt automatisch door zoekmachines zoals Google lager gewaardeerd wordt en een veel lagere positie in ranking zal krijgen.

Wij experimenteren met content en inhoud zo komen wij op inzichten die op SEO (Google ranking) gebied zeer waardevol zijn. Wij hebben ervaring en kennis over wat wel en niet werkt. Virtual Private Server ook wel VPS genoemd. VPS-webservers zijn betaalbare, krachtige Virtual Private Servers, die volledig op maat gemaakte en beheerde systemen VPS-webservers draaien. Daarnaast betalen wij ook de licentie kosten van Elementor Pro. Elementor Pro is een visuele paginabouwer die de “Drag and Drop” -functie biedt waarmee u eenvoudig aangepaste lay-outs op website kunt maken. Wij kopen licenties groot in waardoor we de kosten zo laag mogelijk houden. Joymedia verdiend niet aan door jou gemaakte kosten op hosting.

Profiteer van speciale bronnen en de nieuwste virtualisatie-technologie met onze revolutionaire hybride servers. Krijg gegarandeerde resources en hoogwaardige hardware voor een uitzonderlijke prijs. Met onze techniek zijn wij in staat alles up to date te houden. De webhosting van Joymedia veilig, snel en stabiel met een uptime van 99,9%.