Merkstrategie bureau Groningen

Zorgt dat jou brand onderscheidend is.

Merk

merk strategie is het belang van het neer zetten van een goede visie

Wij onderschrijven het belang van het neerzetten van een krachtig merk. Dit kunnen we samen met jou ontwikkelen. en op de markt gaan zetten. Wij hebben de ervaring. En kunnen tijdens het creatief proces de noodzakelijk eisen in de gaten houden. Immers er is niks leuker dan een merk  ontwikkelen. maar er komen  wel nodige regels aan te pas. 

Merkstrategie Baron wijnen
Merkstrategie Baron wijnen

Proces

onderscheiden

Om op te vallen moet je onderscheidend zijn. Het onderhouden van een merk is een doorlopend proces. Het is namelijk, het is van belang dat er continu geëvalueerd wordt. en indien nodig tijdig correcties worden aangebracht. in dit proces kunnen we jouw van het begin tot het einde begeleiden. zodat je brand en houdbaarheid voor langer termijn. 

Proces

onderscheiden

Om op te vallen moet je je onderscheiden. Het onderhouden van een merk is een doorlopend proces, waarbij er continu evaluatie en eventueel correcties moeten worden aangebracht. Als wij op tijd in het proces zitten denken we creatief en houden tegelijkertijd rekening met de nodige zaken die belangrijke zijn.

Ervaring

Sterke merken bouwen

Een sterk merk maakt het voor een doelgroep makkelijker om te kiezen. De merkbelofte is duidelijk en de doelgroep weet wat hij kan verwachten. Het bouwen en beheren van sterke merken vraagt om een consistente brandingstrategie. 

Merkstrategie Bureau Groningen

Ons Gronings merkstrategie en ontwerpbureau is gespecialiseerd in het creëren en beheren van transformatieve merken en helpt onze klanten merkgeleide groei te ontsluiten door zich te concentreren op merkstrategie, ontwerp, marketing, organisatorische verandering, analyse en innovatie.

Op basis van fundamentele inzichten zijn we als toonaangevend merktrans formatiebedrijf in Groningen experts in het helpen van organisaties bij het definiëren van hun merkdoel: een duidelijk, relevant, eigendom en verdedigbaar gebied dat echte waarde levert aan klanten.

Als een digitaal merk en ontwerp adviesbureau in Groningen combineert analytisch denken en dwingende creativiteit met praktische toepassing om de merk en bedrijfsprestaties te verbeteren. 

Strategie diagram ®JOYMEDIA

merk strategie is het belang van het neer zetten van een goede visie

Ons adviesbureau biedt geavanceerde strategieën voor merkgroei, innovatieve planning voor de ontwikkeling van nieuwe producten (NPD’s) en het creëren van opvallende bedrijfs en productidentiteiten.

Ons brand ontwerp bureau is zowel strategie als uitvoerend. Het leveren van boeiende inhoud en activatie programma’s die  om uw merkdoel op een relevante en boeiende manier te realiseren.

Joymedia zorgt voor inzichten in uw organisatie, markt, producten en klanten. Deze inzichten zijn van groot belang als u nieuwe producten wil introduceren, nieuwe kanalen of klanten wil benaderen, maar ook om de manier van werken van uw organisatie efficiënter en effectiever te maken. Door middel van de Joymedia QuickScan kan er een eerste snelle analyse gemaakt worden van de commerciële marktbewerking van uw bedrijf; waar liggen de kansen en uitdagingen. De analyse vormt de basis voor bijvoorbeeld een strategisch plan, een marktsegmentatie aanpak, maar ook voor een marketingplan of specifiek commercieel veranderproject.