strategisch button 5KB

Strategisch

Groene Webhosting

Een Stap naar een Duurzame Toekomst

Groene webhosting is niet alleen een modewoord; het is een serieuze inspanning om onze ecologische voetafdruk te verminderen en bij te dragen aan een duurzame toekomst. Bij vpstower zijn we er trots op dat we 100% draaien op groene stroom, waardoor we een van de meest milieuvriendelijke datacenters van Nederland zijn. We begrijpen het belang van duurzame praktijken en willen het voortouw nemen in de webhostingindustrie om positieve verandering teweeg te brengen.

 Door over te schakelen naar groene webhosting, verminderen we onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en verminderen we onze CO2-uitstoot aanzienlijk. Dit is een essentiële stap in de strijd tegen klimaatverandering en het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties. Groene webhosting draagt bij aan het creëren van een gezondere en schonere omgeving voor ons allemaal.

Innovatieve Koeling voor Groene Webhosting

Een van de belangrijkste aspecten van groene webhosting is het minimaliseren van het energieverbruik. Bij vpstower hebben we een innovatieve benadering van koeling geïmplementeerd om ons datacenter efficiënt te laten draaien. In plaats van traditionele koelmethoden te gebruiken, maken we gebruik van een vrije koeling meetode vanuit de buitenlucht om onze datavloer te koelen.

Deze aanpak stelt ons in staat om aanzienlijk minder energie te verbruiken, omdat we geen gebruik hoeven te maken van energieverslindende koelinstallaties. Daarnaast hebben we hot/cold corridors geïntegreerd, wat de koeling verder optimaliseert. Deze strategie heeft niet alleen een positieve invloed op het milieu, maar stelt ons ook in staat om kosten te besparen en die besparingen door te geven aan onze klanten.

 

Groene webhosting de oplossing

Betrouwbaarheid en Klantenservice

De Kern van Groene Webhosting

Bij Groene Hosting tower begrijpen we dat groene webhosting niet alleen gaat over duurzaamheid, maar ook over betrouwbaarheid en klantenservice. Onze vpntower heeft een indrukwekkende uptime van meer dan 99%, wat betekent dat uw website altijd beschikbaar is voor uw bezoekers. We zijn er trots op dat we een vriendelijke Nederlandse klantenservice bieden, die meer dan 85% van de problemen binnen een uur oplost.

Onze toegewijde klantenserviceteam staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij eventuele problemen. We begrijpen dat uw online aanwezigheid van cruciaal belang is voor uw bedrijf, en daarom zetten we ons in om ervoor te zorgen dat uw ervaring met onze groene webhostingdiensten soepel en probleemloos verloopt

 

Samenwerken aan een Duurzame Toekomst - Groene Hosting Partnerschappen

Bij Joymedia, de trotse eigenaar van Groene Hosting tower, streven we naar bewuste en verantwoorde zakelijke beslissingen. Onze samenwerking met CJ2 is een voorbeeld van hoe partnerschappen kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst. Door onze krachten te bundelen, hebben we Groene Hosting tower opgebouwd tot wat het nu is – een toonaangevende groene webhostingprovider in Nederland.

Onze hostingpakketten zijn gebaseerd op de populaire WordPress-implementatie, waardoor u de kracht en flexibiliteit heeft om uw website naar wens aan te passen. Zelfs als u nog nooit eerder aan een website hebt gewerkt, hoeft u zich geen zorgen te maken. We maken gebruik van Elementor, een gebruiksvriendelijke tool met ingebouwde zelfstudies, zodat u snel vertrouwd raakt met het bouwen en beheren van uw website op onze groene webhosting.

beste webhosting nederland

Bewust Groene webhosting

Groene Webhosting - Een Stap naar een Duurzame Toekomst

Bij Groene Hosting tower geloven we in het leveren van groene webhosting als oplossing voor een duurzamere wereld. Onze webhostingpakketten bieden niet alleen groene stroom en innovatieve koeling, maar we gaan verder om ervoor te zorgen dat uw website ultrasnelle laadtijden en uitstekende prestaties heeft. Snelle websites verbeteren niet alleen de gebruikerservaring, maar hebben ook een hogere ranking in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Onze toewijding aan het milieu is een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. We geloven dat groene webhosting de norm moet worden in de industrie, en we streven ernaar om andere bedrijven en individuen te inspireren om ook de overstap te maken. Door te kiezen voor onze groene webhosting, draagt u actief bij aan een duurzame toekomst en een schonere planeet voor ons allemaal. Samen kunnen we een positief verschil maken en bouwen aan een betere wereld voor de generaties die nog komen.

Groene service

Wanneer u zich aanmeldt voor deze webhosting pakketten van de vpntower abonnement, zullen we het persoonlijk voor u opzetten en een vriendelijke service bieden gedurende tijd dat uw web site bij ons draait. We zijn hier om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden  

Elementor PRO

Met Elementor hosting hoeft u zich geen zorgen te maken dat de plug-in uw site vertraagt. Het is geoptimaliseerd voor snelheid en brengt voortdurend nieuwe versies uit voor prestatieverbeteringen. wij hebben onze service zo in gericht dat we alles upto date houden

Goeie groene webhosting

Het is belangrijk dat de pagina’s van jouw website snel laden. Snelle websites geven een betere gebruikerservaring, converteren beter en staan hoger in de zoekresultaten van Google. Met onze webhosting heeft jouw site ultrasnelle laadtijd en hoge prestaties.