strategisch button 5KB

Strategisch

Joymedia.network strategie & trends praktische media concepten

Joymedia

Media Web trends die je niet mag missen.

Onder begeleiding én coaching van zakelijke en creatieve contacten werken aan JOUW bedrijf!

Joymedia werkt vanuit het idee dat werken met creatieven een uitgelezen manier is om het bedrijf tot introspectie, empathie, overpeinzingen en nieuwe inzichten te brengen. We maken onze sessies met een diverse insteek die ruim baan geven aan nieuwe ideeën en initiatieven en door samen te werken met creatieven uit ons netwerk.

Als incubator en emancipator is het Joymedia netwerk waar ook kunstenaars, aanstormende talenten, denkers, ontwerpers , elkaar ontmoeten en raken.

Wat je kunt gaat doen

  • Interactieve sessies met andere creatieven
  • Experimenteren met doelgroepen, marketing
  • Doelen behalen met individuele business coaching
  • Inspirerende workshops 
  • feedback in de online
  • Hands-on bouwen aan je creatieve bedrijf
 
 
 
MEDIA-INCUBATOR De “Media Incubator” is een geavanceerd trainingsprogramma van de  instituten in het noorden, dat ernaar streeft ontwerpers en toekomstige vormgevers te helpen. Die in het bijzonder geïnteresseerd zijn in verantwoorde werkwijze en sociale kennis binnen het vakgebied. en uitblinken. Om talent dicht bij huis houden. zetten we ons in. 

Het is voor werkgevers steeds lastiger om talentvol personeel voor langere tijd aan de organisatie te binden.  Als bureau sta je dan weer voor een uitdaging om vakmensen te vervangen. En dat is zonde, want een geschikte nieuwe kandidaat vinden kost veel tijd en geld. Het beste is om te voorkomen dat goede mensen überhaupt weggaan. joymedia.network visie

  1. weet waarom je vakmensen vertrekken
  2. faciliteer en stimuleer training en ontwikkeling
  3. zorg voor een prettige werksfeer.
 
 

Linken