strategisch button 5KB

Strategisch

ROBOT

CAR

robotcar.be

FOR SALE
2500
  • hosting
  • design
  • domein
Popular

ROBOTCAR for Sale. Alleen het domein 750 euro

Li zei dat het interieur is voorzien van stoelen zonder zwaartekracht, spraak- en gezichtsherkenning en geavanceerde AI-technologie waarmee het passagiers kan analyseren en voorspellende suggesties kan doen. Zwaartekrachtvrije stoelen werken door het lichaam van de bestuurder of passagier zo te positioneren dat ze gewichtloos aanvoelen, waardoor de effecten van de zwaartekracht worden geminimaliseerd.

De auto voldoet aan de norm voor autonoom rijden van niveau 5 (L5), gedefinieerd als het vermogen om zichzelf onder alle omstandigheden te besturen zonder enige menselijke tussenkomst.

Baidu werd een nieuwkomer op de markt voor intelligente elektrische voertuigen (EV) toen het in januari Jidu Auto oprichtte, een onderneming met de toonaangevende autofabrikant Geely op het vasteland, met als doel om in 2024 een eerste productiemodel te lanceren.

Het nam deel aan de strijd tegen een reeks rivalen, waaronder Tesla, die Chinese start-ups van elektrische voertuigen en conventionele auto-assembleurs leidde om te strijden om de suprematie in de toekomst van mobiliteit, waarin autonoom rijden de heilige graal is.

Van de volgende generatie voertuigen wordt algemeen verwacht dat ze digitale technologieën zoals spraakbesturing en internet of things (IoT)-functies gebruiken om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen aan zaken als entertainment en conferenties.

Forest Robotcars

Met als doel om in 2024 een eerste productiemodel te lanceren.