strategisch button 5KB

Strategisch

High end geluidsstudio in Groningen

Voor high end sound

Voor high end sound maakt Joymedia ten eerste gebruik van enkele de beste en meest populaire Groningse opnamestudio’s. Studio’s worden door veel Nederlandse en internationale artiesten, producenten en technici gebruikt. We hebben studio’s verspreid over het noorden van Groningen, variërend van wereldberoemde faciliteiten tot meer betaalbare locaties die daarnaast ook perfect zijn voor kleinere budgetten.

Onze selectie van opnamestudio’s in Groningen vertegenwoordigt de kern van ons netwerk op het gebied van High end sound. We geloven dat we elke hoek hebben gedekt, met een reeks opnameruimtes met geweldige apparatuurspecificaties, namelijk een van de beste Neve- en SSL-mixstudio’s in Groningen, zoals vintage studio’s met zeldzame en gewilde apparatuur, schrijf- / programmeer- / overdubstudio’s, hoge -eind mastering, daarnaast een aantal studio’s voor privégebruik.

Geluid is cruciaal voor de ervaring van de totaalbeleving. Voor iedere eindproductie de beste sound. Ook voor de low budget projecten.

Onze evaring maakt die winst. 

we zijn een Creatief bureau Groningen